VAKANTIE ZANZIBAR: MYSTIEKE AFRIKAANSE SCHOONHEID

Vakantie Zanzibar voor de beste deal bij Topvakantiedeal.nlZoek je de beste Zanzibar aanbieding? Zoek dan niet verder. Het eiland grenst aan de oostkust van Afrika en hoort bij Tanzania. Het eiland wordt de laatste tijd steeds populairder onder een breed publiek. Ook zijn de ervaringen met dit tropische eiland zijn zeer positief en een goedkope vakantie Zanzibar is zeker mogelijk. Op het exotische eiland zijn de stranden geweldig mooi en wuiven de palmbomen je een geweldig vakantiegevoel toe. Ook biedt de Indische Oceaan een geweldig palet aan onderwater leven en wordt je tijdens je verblijf uiterst welkom geheten door de gastvrije lokale bevolking.

HISTORIE VAN HET EILAND
Ondanks dat Zanzibar een relatief klein eiland is kent het een rijke historie waar nog heel veel van te zien is. Ga vanaf je hotel Zanzibar op ontdekkingsreis naar Stone Town. Daar kun je gerust een paar dagen voor uittrekken. Vanuit Stone Town kun je ook naar Prison Island varen waar je grote landschildpadden kunt bewonderen. Midden in Stone Town vind je bovendien de oude slavenmarkt. Een plek die herinnert aan de slavernij. Zeer indrukwekkend en daarom zeker de moeite waard.

WILDE DIEREN EN NATUUR
Hou je ervan om wilde dieren in hun natuurlijke omgeving te zien? Dan ben je op het eiland Zanzibar op de juiste plek. In het Jozani Forest kom je apen tegen die alleen op het eiland Zanzibar leven. In het leuke dorpje Kimikazi vind je ook veel dolfijnen die in groepen voor de kust zwemmen.

CULTURELE PAREL
Op Zanzibar kun je bovendien kennis maken met een rijke traditionele cultuur, de Swahili cultuur.

Een absolute tip is om een keer mee te eten met een Swahili diner. De koks zullen je als een koning behandelen en schotelen tijdens een Swahili diner alles voor wat het exotische eiland te bieden heeft. Alles uiteraard op de echte Swahili manier bereid. Laat je dan ook verrassen door een uitgebreide keuze uit verse vis, vlees, groente en een uitgebreid dessert buffet van lokale, zoete lekkernijen.

Er zijn verder prachtig mooie hotels in Zanzibar die van alle gemakken zijn voorzien. En met de juiste Zanzibar aanbieding zal de prijs je enorm meevallen. Een hotel Zanzibar voor een scherpe prijs heb je zo gevonden.

ZON, ZEE EN STRAND
Er is volop te doen op het eiland. Dit heeft veel te maken met het water. Maak eens een betoverende reis onderwater door te gaan snorkelen of te gaan duiken. Mnemba Island is zonder twijfel de beste duikplek van het eiland. Door het heerlijke warme water is Zanzibar bij uitstek zeer geliefd onder watersporters, vooral kitesurfers en windsurfers. Met een Safari Blue kun je het eiland ook geweldig verkennen. Een super ervaring is ook een bezoek aan The Rock Restaurant: een vrij chique restaurant boven op een grote koraalrots midden in de zee.

ULTIEME DROOMVAKANTIE
Een bezoek aan Zanzibar staat garant voor een unieke belevenis die absoluut niet in je fotoboek mag ontbreken. Selecteer jouw Zanzibar aanbieding voor een goedkope vakantie en wie weet kun jij binnenkort de ultieme vakantiewens van je lijstje strepen.