VAKANTIE SPANJE: LEKKER LAST MINUTE GENIETEN

Mooie vakantie SpanjeEen lekkere goedkope vakantie Spanje. Het zonnige vakantieland is onder de Nederlanders erg geliefd. Meestal worden de costa’s aan de zuid- en westkust veelvuldig bezocht. Maar het prachtige Spanje heeft nog veel meer te bieden. Denk daarbij eens aan een citytrip naar Barcelona, Madrid, Valencia of Sevilla. Verder zijn de eilanden Ibiza, Mallorca en Gran Canaria prachtige bestemmingen die vaak hoog op de vakantielijstjes staan. All inclusive staat voor zorgeloos genieten. Een all inclusive Spanje is een prima idee als je op zoek bent naar een voordelige vakantie waarbij je van alle luxe en gemakken wordt voorzien. De hotels in de Costa Brava bieden ook vaak een all inclusive verblijf aan. Uiteraard kun je ook kiezen voor een last minute naar Spanje om nog voordeliger uit te zijn. Een last minute Mallorca is nu enorm voordelig. Spanje is een veelzijdig vakantieland vol zon, zee, strand en cultuur.

COSTA BRAVA
De Costa Brava is een 200 kilometer lange kuststrook die grenst aan de populaire badplaatsen in Spanje. De Costa Brava staat vol met luxe hotels en resorts. In Malgrat de Mar vind je brede zandstranden wat de Costa Brava mede enorm populair maakt. De voornaamste reden van toeristen om af te reizen naar de Costa Brava is toch het heerlijke mediterrane klimaat. Perfect want je bereikt je hotel aan de Costa Brava al in een dag rijden wat het gebied enorm geschikt maakt voor een autovakantie naar Spanje. Aan de Costa Brava is enorm veel te beleven. Naast lekker relaxen op het strand aan de warme zee kun je ook genieten van de bijzondere cultuur en het lekkere eten. Veel winkels zijn er niet. Wil je toch een dagje shoppen? Maak dan eens een stedentrip naar Barcelona of Gerona!

HET AUTHENTIEKE SPANJE
Naast het feestgedruis aan de costa’s en drukke hotels aan de Costa Brava zijn er nog steeds heerlijk rustige kustplaatsjes te vinden in het land. Hier tikt de klok net wat langzamer en is de siësta eerder regel dan uitzondering. Andalusië is dan ‘the place to be’. Hier is enorm veel rust te vinden en er heerst een relaxte en ongedwongen sfeer. Mooie kleine dorpjes met witte huisjes, smalle straatjes en leuke winkeltjes en barretjes. Hier wordt overigens de beste sangria van het land geserveerd.

ECHTE SPAANSE SFEER
In de Costa Blanca vind je veel van het authentieke Spanje terug. Een aanrader is het prachtige Altea, net onder Valencia. Vanuit Altea kun je bovendien naar het heerlijke strand van Calpe en kun je ook een bezoek brengen aan het groene achterland met de Algar watervallen. Hier kun je heerlijk zwemmen in de natuurlijke zwembaden.

AANBIEDINGEN SPANJE
Een goedkope vakantie Spanje is dus heel goed mogelijk. Een last minute naar Spanje is daarbij een aanrader. Denk bijvoorbeeld eens aan een last minute naar Mallorca voor de allerlaagste prijs. Bekijk daarom snel de allerbeste aanbiedingen voor een vakantie naar Spanje. Wij hebben ze namelijk allemaal al voor je geselecteerd en de beste aanbieders op een rij gezet.