VAKANTIE SEYCHELLEN: WELKOM IN HET HOF VAN EDEN

Voordelig naar de Seychellen op vakantieDeze groep eilanden is een waar paradijsje op aarde. Het ligt in de Indische Oceaan, ten oosten van het Afrikaanse continent. Mahé is het grootste eiland en hier is ook de hoofdstad Victoria te vinden. Het eiland staat bekend om haar ongelooflijke schoonheid en wordt daarom vaak beschreven als het Hof van Eden. Er zijn veel luxe hotels Seychellen en resorts Seychellen te vinden die de bezoeker in alle luxe laten baden. Je wordt voorzien van alle gemakken die er zijn. Naast een ultiem relaxgevoel op het strand in dit tropisch paradijs, kun je tijdens een vakantie Seychellen ook een onvergetelijke excursie boeken.

EILANDHOPPEN
De mooiste witte stranden, een uitgestrekte groene jungle en een zee van het mooiste blauw. Dit maakt een vakantie Seychellen echt onvergetelijk. Een tip is daarom om te gaan eilandhoppen en om dit ruim 115 eilanden tellende paradijs te gaan verkennen.
De regering van het land richt zich niet op het massatoerisme en dat merk je direct als je de Seychellen bezoekt. Hotels Seychellen zitten niet overvol en de heerlijke rust en de tropische relaxsfeer voeren de boventoon. Op ieder eiland zul je weer versteld staan van deze wonderlijke uithoek van de wereld. Wil je een goedkope vakantie? Bekijk zeker ook eens de beste vakantie aanbieding Seychellen!

ULTIEME BESTEMMING VOL LUXE
De hotels Seychellen staan voor luxe zoals je nooit eerder hebt gezien. Hier is kun je helemaal tot jezelf komen en is relaxen tot een kunst verheven. Ga eens lekker zonnebaden op het strand van Anse Intendance. Geniet van tropische drankjes en tropisch culinaire hapjes. Verken de markt in de hoofdstad Victoria of maak de rondreis van je leven. Tijdens een rondreis kun je ook de magische onderwaterwereld van deze fraaie plek bewonderen. Lome walvishaaien en zwevende manta’s die zich langs de meest kleurrijke koralen begeven. Heerlijk relaxed en wonderschoon.

Dit idyllische paradijs behoort niet voor niets tot de mooiste duiklocaties ter wereld. Het bekendste vertrekpunt is het strand Beau Vallon. Zodra je onder water gaat zul je al snel stekelroggen, papegaaivissen en schitterende zeeschildpadden zien. Ultiem vakantie vieren! Inmiddels een beetje trek gekregen? Schuif dan is aan bij restaurant Auberg Louis XVII. Dit restaurant laat je genieten van de meest hemelse gerechten. Deels met Creoolse invloeden, en geeft je het meest mooie uitzicht op de baai van Victoria.

EILAND MET OVERVLOED
Wil je eens een keer écht het ultieme vakantiegevoel ervaren? Dan is dit paradijs een van de beste plekken om te zijn. Een vakantie Seychellen wordt zeker onvergetelijk en kan toch een goedkope vakantie zijn.

Zie je die zilveren belletjes al opstijgen naar de oppervlakte terwijl je langs een zeeschildpad zwemt? Kijk eens welke Seychellen aanbiedingen en last minute Seychellen wij hebben geselecteerd. Dan kom je in een hotel Seychellen met een geweldige vakantie aanbieding Seychellen. En dan lig je tijdens je vakantie Seychellen toch net ietsje lekkerder in je hangmat hoor. Kijk en vergelijk eens goed en boek een absolute topvakantie.