VAKANTIE OOSTENRIJK: SKIVAKANTIE OF ZOMERPRET

Boek eens een chalet OostenrijkEen vakantie Oostenrijk vieren kan op vele manieren. Wie denkt dat op wintersport in Oostenrijk het enige is heeft het mis. Want je kunt het hele jaar door heerlijk genieten van de mooie natuur of met het hele gezin het land verkennen. Het kan allemaal. Onder Nederlandse toeristen is Oostenrijk daarom een zeer geliefde vakantiebestemming. Kijk naast een skivakantie Oostenrijk bijvoorbeeld ook eens voor een leuke stedentrip naar Wenen, Salzburg of Graz. Het is een veel gekozen goedkope vakantie.

CHALETS IN OOSTENRIJK
Steeds meer Nederlanders kiezen voor een chalet in Oostenrijk. Het verblijf in een chalet biedt ruimte voor meerdere personen. Het is daarom erg geschikt voor gezinnen of een vakantie met vrienden. Bekijk snel de actuele aanbiedingen. Zo wordt is een goedkope vakantie dichterbij dan je denkt met de juiste deal. Een vakantie Oostenrijk is dan lekker voordelig.

DE ALPEN
Zowel in de zomer als de winter kun je uitstekend vakantie vieren in de Alpen. In de zomer kun je prachtige wandelingen en fietstochten maken. Ook kun je veel bergtoppen beklimmen. Tijdens de winter staan de Alpen uiteraard bekend als ideale wintersport bestemming. Wintersport in Oostenrijk is de keuze van de meeste Nederlanders. Vooral door de goede prijs, hoge kwaliteit en de vele mooie pistes. Op wintersport in Oostenrijk is een ware belevenis en heerlijk genieten voor jong en oud. Bij ongeveer zestig procent van alle wintersport vakanties kiezen Nederlanders voor Oostenrijk. Dit is ruim drie keer zoveel als bijvoorbeeld Frankrijk. Bovendien is Oostenrijk gezien reistijd en reisafstand prima te doen vanuit Nederland.

Aanraders zijn diverse skigebieden zoals Ski Amadé en Skicircus Saalbach. Ook Zillertal 3000 is heel geliefd. Sneeuwzeker en kilometers lange pistes. Er zijn ook een boel wandelroutes en authentieke berghutten te vinden. Een zeer bekend en geliefd wintersportgebied in Tirol is de Ötztal Arena bij Sölden. Altijd genieten en met de juiste aanbieding kun je er een zeer leuke en goedkope vakantie hebben. Bekijk de vertrouwde aanbieders voor de beste deals voor een heerlijke skivakantie in Oostenrijk.

BESTE DEAL VAKANTIE OOSTENRIJK
Je kunt al vanaf 119 euro naar Oostenrijk. Veel huisjes en chalets zijn nu nog beschikbaar. Kijk en vergelijk de allerbeste deals en ga dit keer echt goedkoop op vakantie naar het prachtige Oostenrijk. Niet voor niets het meest favoriete vakantieland van de meeste Nederlanders. Een all inclusive Oostenrijk is uiteraard ook mogelijk als je zeker wilt weten wat de vakantie gaat kosten. Je hoeft dan alleen nog maar te genieten. De drankjes en het eten zitten al bij de prijs. Een autovakantie Oostenrijk is bovendien goedkoop en ook erg goed te doen. Zie de beste deals van dit moment en ga dit jaar (weer) naar Oostenrijk!