VAKANTIE KAAPVERDIË: 1 LAND, VEEL BESTEMMINGEN

Kaapverdische eilanden vakantieEen vakantie Kaapverdië is een droomwens van veel mensen. Kaapverdië staat ook wel bekend als de Kaapverdische eilanden. De Kaapverdische eilanden vormen een eilandengroep in de Atlantische oceaan. Het bestaat uit 16 eilanden waarvan er 9 bewoond zijn. Het bijzondere is dat alle eilanden enorm van elkaar verschillen. Dus als je naar de Kaapverdische eilanden op vakantie gaat is het een tip om te gaan eilandhoppen en zo verschillende eilanden te ontdekken. Want dat maakt een bezoek aan Kaapverdië extra speciaal.

THEMA’S VAN DE EILANDEN
Elk eiland heeft als het ware een eigen thema. Zo is het eiland Santo Antao een eiland om heerlijk te wandelen. Dit eiland heeft veel groen en mooie riviertjes. Het eiland São Vicente draait vooral om dans en cultuur. Hier vind je ook de culturele hoofdstad van de Kaapverdische eilanden: Mindelo. Hier vindt je ook het beste nachtleven en het spetterende Carnaval. Het eiland Santa Luzia draait om pure rust. Hier kun je genieten van helder blauw water en parelwitte stranden. Het eiland São Nicolau kent weinig toerisme. Wel heb je hier extreme verschillen in landschap. Groene valleien, maar ook woestijnlandschap. Het eiland Sal is erg toeristisch en geliefd om de lekkere stranden en watersport. Daarom vind je hier de meest luxe hotels van Kaapverdië.

Het schitterende eiland Boa Vista biedt je mooie stranden en baaien. Je kunt er daarom heerlijk snorkelen. Het eiland Santiago staat in het teken van variatie. Hier is voor ieder wat wils en veel te beleven. Het eiland Fogo staat bekend als het vuureiland. Hier vind je een nog actieve vulkaan. Tenslotte is het eiland Brava. Dit is een klein eiland waar toerisme nog niet op gang is gekomen. Je vind hier niet veel hotels.

LAST MINUTE KAAPVERDIË
Het is heel slim om een last minute naar de Kaapverdische eilanden te boeken. Dit scheelt enorm in prijs. Daarbij kun je de keuze maken voor een all inclusive Kaapverdië waarbij veel kosten al inbegrepen zijn. De beste Kaapverdië aanbieding hebben wij al voor je geselecteerd. Naar de Kaapverdische eilanden op vakantie doe je dus het beste met een last minute Kaapverdië. Met de juiste Kaapverdië aanbieding heb je dan toch nog een goedkope vakantie.

Een goedkope vakantie naar de Kaapverdische eilanden lijkt misschien onmogelijk. Maar dat is het zeker niet! Wij hebben er gewoon toch voor gezorgd dat je toch erg voordelig naar de Kaapverdische eilanden op vakantie kunt. Zoals met de beste Kaapverdië aanbieding. Gewoon bij je vertrouwde reisaanbieder. Een vakantie Kaapverdië wordt daardoor erg interessant. Je wilt toch niet teveel betalen?

Goedkope vakantie KaapverdieKAAPVERDIE AANBIEDING
Boek nu de beste last minute Kaapverdië en ga heel voordelig op reis. Stippel jouw ideale eilandroute uit en ga dan lekker genieten. De beste deal staat altijd op deze site. Zo wordt een vakantie Kaapverdië een echte droomreis om nooit meer te vergeten. Check en bespaar. Heel makkelijk, want we zijn er voor je. Een hele goede reis!