VAKANTIE ITALIË: TEMPO AL TEMPO

Goedkope vakantie Italië via Topvakantiedeal.nlOnder de Nederlanders is het vakantieland Italië zeer geliefd. Dit is ook niet zo gek. De mooie natuur, de heerlijke Italiaanse keuken en de culturele rijkdom van het land. Het is er in overvloed in la bella Italia! Tijdens een vakantie Italië mag een bezoek aan de romantische steden niet ontbreken, bijvoorbeeld aan Florence, Rome, Verona of Pisa. Een stedentrip Italië is dan ook heel populair. Je kunt je vergapen aan de prachtige architectuur, schilderijen en fresco’s. In de avond kun je heerlijk dineren in een van de vele leuke restaurants. Duur? Nee hoor, met een Italië aanbieding wordt het ook nog eens een goedkope vakantie! Je kunt bijvoorbeeld heel voordelig een appartement Italië huren.

MEREN VAN ITALIE
Befaamd en beroemd zijn de mooie meren van Italië in het noorden van het land. Het grootste meer van het land is het Gardameer en is een populaire plek. Maar tijdens een vakantie Italië kun je ook een bezoek brengen aan het Comomeer, Lago Maggiore en het meer van Lugano. Deze meren liggen midden in de prachtige natuur en zijn omringd door bergen. Er worden bootjes verhuurd aan het meer waarmee je lekker het meer op kunt varen en genieten op het water. De kosten zijn over het algemeen laag en je hebt geen vaarbewijs nodig voor de wat kleinere boten met een motor.

NIETS MOET, ALLES KAN
Mensen gaan op vakantie naar Italië vooral om de zon, de zee, het strand en de prachtige cultuur. Naast een stedentrip Italië biedt het land nog veel meer om een leuke en toch goedkope vakantie te vieren. Er is voor ieder wat wils. Een sportieve, actieve maar ook voor een lekkere luie vliegvakantie Italië, het is allemaal mogelijk. Je kunt er lekker wandelen, fietsen en moutainbiken. Ook zijn alle watersporten mogelijk. Zowel aan een van de grote meren als aan de kust. De laatste jaren begint het land ook steeds populairder te worden als wintersportadres. Want je kunt een geweldige wintersport Italië beleven bij skistations Piemonte en Aosta. Ook plaatsen als Trentino en Alto Adige bieden je een ideale locatie voor een wintersport Italië.

MAMMA MIA
Goedkope vakantie ItalieEr gaat niets boven de echte Italiaanse keuken. Italianen staan erom bekend uitgebreid te lunchen en te dineren. Ga daarom lekker uitgebreid dineren en maak kennis met de traditionele Italiaanse keuken. Een goede tip is om af en toe de gebaande paden te verlaten. Ga eens kijken in de zijstraatjes van de drukke piazza. Je zult hier vaak kleine restaurantjes tegenkomen waar veel Italianen zitten. Schuif aan en prik een vorkje mee. Dit levert je zeker een leuke ervaring op.

LAST MINUTE ITALIE
Of je nu op zoek bent naar een camping Italië of een hotel Italië. Een vakantie Italië staat voor veel Nederlanders gelijk aan lekker genieten. We vinden het natuurlijk wel belangrijk dat we niet teveel betalen. Check daarom de beste vakantie Italië aanbieding en boek jouw goedkope vakantie. Een last minute Italië is een heel slimme keuze want dit scheelt in de kosten. Kijk en vergelijk de vakantie Italië aanbiedingen maar eens. Buon viaggio!