VAKANTIE CURACAO: ABSOLUTE AANRADER

Op vakantie naar Curacao met een top aanbiedingLaat je verleiden door ongerepte natuurparken, luxe resorts, witte stranden en monumenten vol kleur om bij weg te dromen. Je kunt ervoor kiezen om heerlijk op het strand te liggen met een lekker drankje in de hand. Maar er is zoveel meer te doen in Curacao met al haar exotische klanken. Het eiland heeft een rijke geschiedenis, die gezorgd heeft voor een smeltkroes van allerlei culturen met ieder zijn eigen smaken. Curacao is een van de meest populaire eilanden in het Caribisch gebied met mooie witte strandjes tussen fraaie en grote rotsen. Naar Curacao reizen is een droom van vele vakantiegangers.

Een van die stranden is Playa Lagun, op deze exotische plek kun je de hele dag ontspannen. Ga eens lekker snorkelen tussen de schildpadden of geniet van een cocktail op een terras met uitzicht over de mooie blauwe baai. Dit kan trouwens heel goed een goedkope vakantie zijn. We hebben de beste aanbieding Curacao al voor je geselecteerd.

VERBORGEN SCHATTEN IN CURACAO
Er is veel te ontdekken op dit prachtige en geliefde eiland. Dit hoeft niet duur te zijn, een goedkope vakantie is heel goed mogelijk met een aanbieding Curacao. In plaats van een resort kun je natuurlijk ook kiezen voor een appartement Curacao. Verken het eiland en verwonder je over alles wat het eiland te bieden heeft. Tevens worden er geregeld tours gegeven door het oude Willemstad. Je kunt bijvoorbeeld eens tijdens een mooie avond langs de kleurrijke gevels wandelen. Ook kun je naar Pietermaai: een gebied dat weer enorm levendig is geworden na herstel van de karakteristieke gebouwen. De buurt is nu ook weer enorm populair onder de locals. Als je door de pittoreske straatjes loopt zul je veel trendy bars zien en ook enkele van de beste restaurants van het eiland.

ZOUTPANNEN VAN JAN THIEL
De zoutpannen van Jan Thiel is geliefd op het eiland en moet je tijdens je verblijf dan ook zeker zien. Jan Thiel is een fraai natuurgebied aan de zuidzijde van Willemstad en grenst aan de Caribische zee. De prachtige natuur en uitgestrekte vlaktes laten mooie bloemen en planten zien. Het is een zeer geliefde streek voor wandelaars en fietsers die over de vlakke paden wandelen en fietsen.

VERWONDERING EN BETOVERING
De gezellige restaurants staan garant voor lekker en goed eten en trekt daarom altijd een breed publiek. Je kunt op het eiland ook heerlijk winkelen in de vele winkels en lokale shops. Naast snorkelen kun je helmduiken ook eens proberen: onder begeleiding van een ervaren duiker zet je een met zuurstof gevulde helm op en kun je over de bodem van de oceaan lopen. Zo tussen de mooiste koralen en exotische vissen!

AANBIEDING CURACAO
Wil je graag een goedkope vakantie naar een heerlijk eiland? Met prachtige natuur en een bruisend uitgaansleven onder de Caribische sterrenhemel? Kijk snel welke Curacao aanbiedingen wij hebben geselecteerd voor je. Ontdek het zelf: naar Curacao reizen hoeft niet duur te zijn. Boek via Topvakantiedeal.nl en ga lekker goedkoop naar Curacao.