VAKANTIE CUBA: FASCINERENDE BESTEMMING

Vakantie Cuba voor de allerbeste dealEen vakantie Cuba zal een onvergetelijke ervaring worden. Als je aan reizen naar Cuba denkt dan denk je vrijwel gelijk aan dingen als: Cubaanse sigaren, rum, Che Guevara, de salsa en oude auto’s. Ja, de vooroordelen over Cuba zijn wel vaak waar. Maar er schuilt veel meer achter dit authentieke land. Een bezoek aan dit warme land zal een ervaring zijn om nooit meer te vergeten.

VEEL TE ZIEN EN TE DOEN
Cuba heeft een imposante politieke geschiedenis. De Cubaanse revolutie is al vele jaren geleden maar heeft een onuitwisbare stempel gedrukt op het land. Zowel Che Guevara als Fidel Castro zijn uitgegroeid tot wereldwijde iconen. Door de revolutie is het land in een isolement geraakt en dankzij een streng handelsembargo van de Verenigde Staten is er een stop gezet op de import en export van goederen.

De bekende Amerikaanse invloeden, zoals een McDonald’s, zul je dan ook niet zien tijdens je vakantie Cuba. Dit is ook de reden dat het land ook zo ontzettend authentiek maakt waardoor je een geweldige vakantie ervaring zult hebben. Met de beste vakantie aanbieding Cuba wordt het nog een goedkope vakantie ook.

ZON, RUM EN SALSA
Een vakantie Cuba is een authentieke beleving. Daarom wordt een last minute Cuba steeds vaker geboekt. Eigenlijk kun je heel het jaar door reizen naar Cuba, zelfs in de winter is er nog volop zon en kan je dus nog lekker op het strand liggen. Er zijn populaire badplaatsen als Varadero waar je met een all inclusive Cuba heerlijk op het strand kan liggen en onbeperkt mojito cocktails kunt drinken.

Natuurlijk kun je ook op excursie gaan. Vanaf Varadero reis je binnen een uurtje of twee naar de hoofdstad Havana. Santiago de Cuba en Havana zijn fraaie steden om te bezoeken als je in Cuba bent. Bijvoorbeeld door een rondreis te maken. Hier zijn de muzikale invloeden van het land het beste te merken. In deze steden zie je dagelijks spetterende optredens van allerlei artiesten geïnspireerd op de Buena Vista Social Club.

In de maand juli vindt in Santiago de Cuba het grootste carnaval van het land plaats. Een absoluut spektakel. De Vinales valei is een nationaal park met grote rotsen van kalksteen. Een unieke plek om zeker eens te bezoeken. Als je de hectiek van Havana even wilt ontsnappen dan is Habana Vieja de perfecte plek om even rustig een drankje te doen op een karakteristiek terrasje of om gewoon lekker te wandelen door het oude koloniale stadscentrum.

AUTHENTIEKE CUBAANSE GLORIE
Op dit moment is Cuba nog enorm authentiek. Een goede reden om snel een goedkope vakantie Cuba te boeken. We hebben alvast veel mooie vakantie aanbiedingen Cuba voor je geselecteerd bij de beste reisaanbieders zodat een goedkope vakantie absoluut mogelijk is. Denk eens aan een last minute Cuba.

Een vakantie naar dit land met passie begint natuurlijk het best als je direct al veel geld bespaart. Dan geniet je namelijk net iets meer van die heerlijke mojitos en de prachtige Cubaanse cultuur.