VAKANTIE BONAIRE: TROPISCHE VERWENNERIJ

Vakantie Bonaire voor de beste deal bij Topvakantiedeal.nlBonaire is een bijzonder stukje Nederland in de Caribische zee. Je kunt tijdens je vakantie Bonaire een auto huren en erop uit trekken om dit veelzijdige eiland te verkennen. Liever niet over land maar op of onder het water? Zeilen wordt veel gedaan en je kunt het materiaal gemakkelijk boeken bij een van de lokale bedrijven of in het hotel Bonaire of resort waar je verblijft. Om te duiken en te snorkelen is het eiland perfect en er is schitterend onderwater leven te bekijken in de wateren van Bonaire. Het eiland staat al jaren bekend als de nummer 1 duikbestemming in de regio. Prachtige exotische vissen en elegante schildpadden en natuurlijk het fraaie koraal langs de westkust. In de avond kun je lekker aanschuiven in een van de vele pittoreske restaurants waar je heerlijk kunt dineren. En…met de juiste Bonaire aanbieding toch een goedkope vakantie. Wat wil je nog meer?

UNIEKE NATUURLIJKE SCHOONHEID
Door de relaxte sfeer op het eiland en de vriendelijkheid van de locals wordt elke bezoeker direct betoverd. Het vormt het decor van de vele activiteiten en mooie plekken van het eiland. Een absolute aanrader is de ‘sunset cruise’ tijdens een vakantie Bonaire waarmee je het eiland geweldig kunt verkennen. Ook kun je natuurlijk zelf een auto huren en een mooie rit maken over het eiland. Een lokale gids kan daarbij extra informatie geven waar je zelf niet aan zou hebben gedacht. Hotels in Bonaire hebben meer informatie over gidsen.

Een bezoek aan de levendige en kleurrijke stad Kralendijk is iets wat niet mag ontbreken. Je kunt er lekker door de straatjes struinen en genieten van de unieke architectuur. Ook kun je in de hoofdstraat Kaya Grandi en daar omheen prima shoppen. Al zin in? Bekijk de beste vakantie aanbiedingen Bonaire.

Ook kun je een bezoek brengen aan Klein Bonaire, een onbewoond eiland net uit de kust van het eiland. Vergeet je camera zeker niet bij een vakantie Bonaire. Het Gotomeer is een schitterende zoutwater lagune in het noorden van het eiland. Het is een bekende plek voor flamingo’s en je kunt er dan ook veel bewonderen. Ook in het zuiden van het eiland, in het Pekelmeer, kun je veel flamingo’s zien. Selecteer de beste Bonaire aanbieding zodat je wat vakantiegeld overhoudt.

ZOVEEL TE ZIEN
Ook erg populair is een bezoek aan Washington Slagbaai National Park. Hier kun je met de auto, mountainbike of gewoon te voet heen. Dit fraaie park biedt een veelheid aan natuurlijke en culturele pareltjes. Echt de moeite waard. Tijdens het regenseizoen (van september tot december) verandert het park in een magisch groen eldorado. Tijdens het seizoen zijn de prachtige inheemse diersoorten en bloeiende flora in overvloed. Een absolute lust voor het oog!

STRANDEN MET EIGEN GEZICHTEN
Veel mensen boeken een vakantie Bonaire  vanwege de vele stranden op het eiland. Het leuke is dat ieder strand zijn eigen karakter, sfeer en mogelijkheden heeft. Sommige stranden zijn omgeven door trendy restaurants en hippe lounge bars. Terwijl weer andere stranden erg pittoresk zijn en vooral in trek zijn bij gezinnen met kinderen. Bekijk de vakantie aanbiedingen Bonaire. Een last minute Bonaire brengt een goedkope vakantie zo in zicht.