VAKANTIE BALI: ADEMBENEMENDE MAGIE

Vakantie Bali voor de beste deal bij Topvakantiedeal.nlBali is een tropisch eiland van Indonesië grenzend aan de Balizee en de Indische Oceaan. Het eiland is meer dan de prachtige stranden, azuurblauw water en kokosnoten. Het eiland weet zelfs de ervaren reiziger te overweldigen met iconische plaatsen, traditionele cultuur en verfijnd dineren voor een spotprijs. De hotels in Bali zijn prachtig met alle comfort. Een ontmoeting met Bali is liefde op het eerste gezicht en kan toch een goedkope vakantie zijn! Bijvoorbeeld door een last minute Bali te boeken.

TROPISCH PARADIJS
Reizen naar Bali is een genot. Bezoekers die op zoek zijn naar een rustige plek met een relaxte sfeer gaan naar de stad Ubud. Ubud is enorm populair en je zult hier veel natuur kunnen bewonderen. Ook mag een bezoek aan Warung Bodag Maliah niet ontbreken. Je kunt hier even wegdromen bij de schoonheid van de rijstvelden in Ubud. In het rustige hoogland Kintamani kun je genieten van de schoonheid van Mount en Lake Batur. Er zijn ook veel geweldige restaurants in de omgeving waar je even lekker kunt bijkomen.

PRACHTIGE STRANDEN
De meeste mensen reizen naar Bali voor de wonderschone gouden en zwarte stranden van Bali. Perfect om weer even helemaal tot rust te komen met een lekker lokaal drankje. Een aanrader is een bezoek aan een van eilandjes van Bali zoals Lusa Lembongan, Nusa Penida en Menjangan. Dat is eigenlijk een vakantie binnen je vakantie!

CULTURELE TRAKTATIE
Het eiland heeft een rijke culturele geschiedenis. Als je de allerbeste plekjes van Bali wilt zien kun je een Bali tour boeken bij hotels in Bali. Deze tour duurt een dag tijdens je goedkope vakantie en brengt je langs alle pracht en praal. Je wordt opgehaald vanaf je hotel Bali. Breng ook eens een bezoek aan het Bali Nusa Dua Theater of maak een wandeling door de avondmarkt in Bali. Hier kun je alle mogelijke traditionele straatgerechtjes proberen in de buitenlucht. De plek is ook zeer populair onder de locals.

Een traditioneel Balinese ceremonie is magisch en uniek om mee te maken. De Hindoe religie is duidelijk zichtbaar in het dagelijks leven omdat Bali de enige regio is die de Hindoe religie praktiseert. Aanschouw de wonderen van de Balinese bevolking wanneer zij de goden aanbidden en voedsel offeren.

WILD EN NATUUR
Wil je (samen met je kinderen) exotische dieren van dichtbij bekijken? Breng dan eens een bezoek aan het Bali Safari Marine Park. Het is een geweldige jungle-achtige ervaring die een goed beeld geeft van de wildernis in Indonesië. Deze trip kun je in alle rust boeken in vrijwel alle hotels in Bali.

MAGIE DIE OP JE WACHT
Bali is een eiland met prachtige landschappen en magische tradities. Een hemelse ervaring voor iedereen die op zoek is naar een geweldige maar toch goedkope vakantie Bali. Bekijk nu eens de last minute Bali aanbiedingen met prachtige top hotels in Bali voor een spotprijs! Je hebt jouw hotel Bali zo gevonden.