VAKANTIE ARUBA: ONE HAPPY ISLAND

Vakantie Aruba voor de beste deal bij Topvakantiedeal.nlBon bini! Aruba is een eiland in het hart van het zuidelijk Caribisch gebied. Het tropische klimaat wordt gekenmerkt door een heerlijke relaxte temperatuur met een zachte verkoelende wind. Dit is zo heel het jaar door. Aruba is een betoverend eiland waar je simpelweg niet op raakt uitgekeken. Kleurrijk, sfeervol en genoeg te doen voor jong en oud. Ook zijn er geweldige luxe hotels in Aruba. Niet vreemd dus dat een vakantie Aruba op het lijstje van veel mensen staat.

OVERVLOED AAN NATUUR EN CULTUUR
Een geweldige manier om Aruba te leren kennen is door een ontdekkingstocht over het eiland. Huur vanaf je hotel Aruba een auto en laat je verrassen door culturele plekken en natuurwonderen. Onderweg zul je veel tropische planten tegenkomen en natuurlijk de beroemde fofoti bomen. Je kunt op de gebaande paden blijven maar ook kun je off-road gaan om de ongerepte schatten van het eiland te verkennen zoals mysterieuze grotten en wilde dieren. Heb je er inmiddels dorst van gekregen? Stop dan eens in de oude zeemansstad San Nicolas waar je veel locals zult tegenkomen met Creoolse roots. Ook mag een bezoek aan de Alto Vista kapel niet overgeslagen worden. Dit is de oudste katholieke kerk van Aruba. Ook worden er tijdens een vakantie Aruba regelmatig culturele evenementen georganiseerd zodat er altijd wat te beleven is. Alle hotels in Aruba informeren je hier graag over.

HEERLIJK RELAXEN OP DE MOOISTE STRANDEN
Aruba is gezegend met parelwitte stranden met zand zo zacht als poeder. Natuurlijk aan kristalhelder en azuurblauw water. Het eiland heeft de mooiste stranden ter wereld en dat geloof je pas als je er zelf bent.
Palm Beach is het bekendste strand van het eiland. Dit is de plek voor watersporten en ander amusement tijdens je vakantie Aruba. Eagle Beach is een geweldig strand wat iets rustiger is. Hier komt dan ook het Arubagevoel echt tot leven. Doordat het wat rustiger is op Eagle Beach heb je vaak een groot stuk strand voor jezelf. Door de rust is het ook een geliefde broedplaats onder zeeschildpadden. Kan dit een goedkope vakantie zijn? Zeker wel, bekijk de Aruba aanbiedingen maar eens. Wil je het eiland eens lekker gaan verkennen? Ook een auto huren voor de beste prijs is absoluut mogelijk.

EXOTISCHE MINI-PARADIJSJES
Aruba kent twee verrassende eilandjes voor de westkust. Op het Renaissance Island ben je namelijk letterlijk in een paradijs op aarde beland. Je kunt hier veel flamingo’s op het strand bewonderen! Je kunt hier een heerlijke massage krijgen in de befaamde Spa Cove tijdens je vakantie Aruba. Als je een gast bent van het Renaissance kun je gratis naar het eiland varen. Als je geen gast bent kun je voor een klein bedrag een dagkaart kopen. Het gezellige en bruisende Palm Island is juist geweldig voor allerlei vermaak en super geschikt voor gezinnen met kinderen. Voor een vast laag bedrag kun je de hele dag onbeperkt eten, drinken, snorkelen, dansen en spelen in het waterpark. Informeer eens bij je hotel Aruba. Een goedkope vakantie is absoluut mogelijk.

De beste Aruba reizen? Bekijk eens de beste Aruba aanbiedingen voor een onvergetelijke vakantie Aruba!