• Eliza was here vakantie Santorini
  • Goedkope vakantie Costa Brava

BELVILLA VAKANTIEHUIZEN


BEKIJK LAST MINUTES

Zoek je prachtige vakantiehuizen in het buitenland? En voor de beste prijs? Zoek niet verder. Wij zorgen altijd voor de beste prijs, waar ook ter wereld. Wij werken samen met een bekende en betrouwbare aanbieder van vakantiehuizen: Belvilla. Daarom kunnen wij de beste prijzen bieden. Zo weet je dat je nooit teveel betaalt.

Hoe werkt het?

De meest idyllische vakantiehuizen buitenland boeken via ons is heel makkelijk! Je bespaart bij Belvilla al gauw enkele honderden euro’s op jouw boeking. Selecteer de gewenste bestemming hieronder en bekijk direct de beste deals van het moment. Altijd de beste last minutes en super last minutes. Selecteer de gewenste voorzieningen van de gekozen accommodatie. Jouw droomhuisje gevonden voor de beste deal? Fijne vakantie!

Waarom Belvilla?

Voor een onvergetelijke vakantie is er altijd een Belvilla: Belvilla heeft een verrassend en breed aanbod aan unieke vakantiehuizen voor de zomervakantie, een weekendje weg of een week wintersport. Of men nu een vakantiewoning aan het strand, hoog in de bergen of centraal in het stadscentrum wilt, Belvilla heeft unieke vakantiehuizen met typische streekkenmerken op prachtige locaties.

Belvilla – Populaire vakantiebestemmingen

Vakantiehuizen buitenland voor ieder budget

Met een Belvilla ben je verzekerd van een geslaagde en voordelige vakantie. Er is altijd een Belvilla die jou een onvergetelijke vakantie bezorgt: Belvilla heeft een verrassend en breed aanbod van unieke vakantiehuizen voor de zomervakantie, een weekendje weg of een weekje wintersport. Het aanbod bestaat uit ruim 40.000 vakantiehuizen in 20 Europese landen. Unieke vakantiehuizen met regiotypische kenmerken op mooie locaties.

Al zin in een verblijf in één van de prachtige Belvilla vakantiehuizen? Bekijk nu het aanbod en boek jouw vakantiehuis in het buitenland voor de allerbeste deal!

  • Meer dan 40 jaar ervaring

  • Beloond met awards

  • 40.000+ huizen in Europa

  • Voordelig en makkelijk boeken